Postcode zoeken Wetsinge

Wetsinge maakt onderdeel uit van de gemeente Winsum, en ligt in de provincie Groningen. De telefoonnummers beginnen hier met 050. Het aantal inwoners bedraagt 13633. De hoofd-postcode van Wetsinge is 9773. Aan de hand van de postcodetool vind je eenvoudig iedere postcode. Je kunt zoeken op een familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je nuttige infoover Wetsinge. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Vul de postcode in (9773), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld BH of LT. Vergeet niet het huisnummer. Zodoende detecteer je simpel en vlug de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maar een zoekopdracht nog completer door een naam in te vullen. Bijv. Kuipers woonachtig in Winsum. Of check het adres van DA en een Kapper of Ingenieur levensmiddelentechnologie.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Gemeente website http://www.winsum.nl/
Netnummer Wetsinge 050 (+3150)
Inwonersaantal van gemeente 13633
Postcode Wetsinge (gemeente) 9773
Belangrijke wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Omliggende plaatsen postcode-sauwerd, adres-eelderwolde, omgeving-paterswolde, postcode-paterswolde, regio-eelde en glimmen.

Alle postcodes in Wetsinge

Benieuwd naar een postcode in Wetsinge? De plaats kent de volgende postcode(s): 9773. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Goed om te weten: de getoonde info welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet up-to date. We zien regelmatig veranderingen in de postcode indeling van Groningen.

Welke netnummer is van Wetsinge?
Het netnummer van Wetsinge is 050. Dit unieke locatie-nummer moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Winsum. Het achterhalen van postcode bij een adres in Wetsinge is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 53.302546240206 plus latitude 6.5265949215819 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Wetsinge
In de buurt van Winsum bestaan mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan onze tool achterhalen welk huisnummer in Wetsinge past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Wetsinge?
Vlakbij deze regio zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.