Postcode zoeken gemeente Wijdemeren

Wijdemeren is een plaats in de gemeente Wijdemeren, gelegen in Noord-Holland. Het kengetal is 035. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 23275. De postcode van Wijdemeren is 1230. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je razendsnel iedere postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hierna tref je nuttige informatie die te maken hebben met Wijdemeren. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Vul de postcode in (1230), aangevuld met 2 letters. Je kunt denken aan GN of BM. Vul het aan met het straatnummer. Zo detecteer je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog krachtiger en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn Mol woonachtig in Wijdemeren. Of bedrijven als Bruna of bijv. een Deskundige schietmeester of HR adviseur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Wijdemeren
Informatie website gemeente http://www.wijdemeren.nl/
Netnummer Wijdemeren 035 (+3135)
Inwoners (gemeente) 23275
Postcode Wijdemeren (gemeente) 1230, 1231
Belangrijke wijken s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht, Breukeleveen, Nederhorst den Berg
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Wijchen, adres-Wierden, omgeving-Westvoorne, gemeente-Weststellingwerf, Westland en postcodes-Westerwolde.

Alle postcodes in Wijdemeren

Wat is de postcode in Wijdemeren? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 1230, 1231. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht, Breukeleveen, Nederhorst den Berg. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Goed om te weten: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan incorrect zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcode indeling van Noord-Holland.

Wat is het netnummer van Wijdemeren?
Het netnummer van Wijdemeren is 035. Deze telefooncode moet jij invoeren in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 035 (+3135).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Wijdemeren. Het checken van postcode bij een adres in Wijdemeren is heel simpel. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 52.202893422311 & latitude 5.0766899751267 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Wijdemeren
In de regio Wijdemeren wonen mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Toevallig kan jij aan de hand van onze service bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Wijdemeren hoort bij de persoon.

Welke buurten vind jij in Wijdemeren?
Vlakbij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht, Breukeleveen, Nederhorst den Berg.
Alle plaatsen in deze gemeente