Postcode zoeken gemeente Wijchen

Wijchen vinden we terug in de gemeente Wijchen, en ligt in de provincie Gelderland. Het kengetal is 024. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 40814. De actuele postcode van Wijchen is 6600. Met onze zoekmachine achterhaal je snel en gemakkelijk iedere postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een adres en/of naam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop ontdek je praktische infodie gerelateerd zijn aan Wijchen. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (6600), en maak dit af met de corresponderende letters. Voorbeelden zijn CW of mogelijk UA. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg achterhaal je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Check: zoek meer concreet en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld Vermeulen afkomstig uit de gemeente Wijchen. Of check het adres van Bristol of bijv. een Dierenartsassistente of Taxateur onroerende zaken.

Provincie Gelderland
Gemeente Wijchen
Online portaal gemeente http://www.wijchen.nl/
Netnummer Wijchen 024 (+3124)
Aantal inwoners (gemeente) 40814
Postcode Wijchen (gemeente) 6600, 6601, 6602, 6603, 6604, 6605
Populaire wijken Wijchen buitengebied, Wijchen kern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Alverna
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Wierden, adres-Westvoorne, omgeving-Weststellingwerf, gemeente-Westland, Westerwolde en postcodes-Westervoort.

Alle postcodes in Wijchen

Benieuwd naar een postcode in Wijchen? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 6600, 6601, 6602, 6603, 6604, 6605. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Wijchen buitengebied, Wijchen kern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Alverna. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: met de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de informatie die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcode indeling van Gelderland.

Welke netnummer hoort bij Wijchen?
Het netnummer van Wijchen is 024. Deze nummercombinatie moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 024 (+3124).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Wijchen. Het vinden van postcode bij een adres in Wijchen is eenvoudig. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 51.808770425824 plus latitude 5.7300738585559 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Wijchen
In en rondom Wijchen wonen mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan jij aan de hand van onze service achterhalen welk huisnummer uit Wijchen matched met de gegevens.

Welke buurt of wijk ligt in Wijchen?
Dichtbij deze omgeving treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijchen buitengebied, Wijchen kern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Alverna.
Alle plaatsen in deze gemeente