Postcode zoeken gemeente Wierden

Wierden vinden we terug in de gemeente Wierden, rondom de streek Overijssel. Om te bellen gebruik je het netnummer 0546. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 23952. De actuele postcode van Wierden is 7468. Via onze postcode zoeker zoek je razendsnel de gewenste postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Om te zoeken maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder bekijk je handige informatie die betrekking hebben op Wierden. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Start met de postcode (7468), en maak dit af met de corresponderende letters. Denk aan LM of mogelijk SO. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Zo tref je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. van Dongen die woont in Wierden. Op zoek een McDonald’s en een Verpleegkundige of belastingconsulent.

Provincie Overijssel
Gemeente Wierden
Informatie website gemeente http://www.wierden.nl/
Netnummer Wierden 0546 (+31546)
Aantal inwoners (gemeente) 23952
Postcode Wierden (gemeente) 7468, 7640, 7641, 7642, 7645
Populaire wijken Wierden (kern), Landelijk gebied Wierden, Hooge-Hexel, Enter (kern), Landelijk gebied Enter, Rectum – Notter – Zuna
Plaatsen in de buurt postcode-Westvoorne, adres-Weststellingwerf, omgeving-Westland, gemeente-Westerwolde, Westervoort en postcodes-Westerveld.

Alle postcodes in Wierden

Zoek jij een postcode in Wierden? De plaats kent de volgende postcode(s): 7468, 7640, 7641, 7642, 7645. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Wierden (kern), Landelijk gebied Wierden, Hooge-Hexel, Enter (kern), Landelijk gebied Enter, Rectum – Notter – Zuna. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de info die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Overijssel.

Welke netnummer hoort bij Wierden?
Het netnummer van Wierden is 0546. Dit regionummer is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0546 (+31546).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Wierden. Het achterhalen van postcode bij een adres in Wierden doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet men longitude 52.351308294407 (en) latitude 6.5732708149621 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Wierden
In de streek Wierden leven inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan je via deze site achterhalen welk huisnummer uit Wierden past bij deze inwoner.

Welke wijken vind je in Wierden?
Naast deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Wierden (kern), Landelijk gebied Wierden, Hooge-Hexel, Enter (kern), Landelijk gebied Enter, Rectum – Notter – Zuna.
Alle plaatsen in deze gemeente