Postcode zoeken Garnwerd

Garnwerd is een plaats in de gemeente Winsum, rondom de streek Groningen. Het netnummer van deze plaats is 0594. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 13633. De hoofd-postcode van Garnwerd is 9893. Met onze zoekmachine vind je razendsnel een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een familienaam of huisnummer. Daarvoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Verderop ontdek je handige gegevens die betrekking hebben op Garnwerd. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (9893), aangevuld met 2 letters. Je kunt denken aan RS of wellicht OA. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijk een adres bij een postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Dit kan zijn Wolters afkomstig uit de gemeente Winsum. Of vind een Praxis en een Duikerarts of Energie prestatie advies (EPA).

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Informatie website gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Garnwerd 0594 (+31594)
Inwoners (gemeente) 13633
Postcode Garnwerd (gemeente) 9893
Belangrijke wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Nabij gelegen plaatsen postcode-feerwerd, adres-ezinge, omgeving-saaksum, postcode-saaksum, regio-lauwerzijl en niehove.

Alle postcodes in Garnwerd

Benieuwd naar een postcode in Garnwerd? De database toont de volgende postcode(s): 9893. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcode indeling van Groningen.

Welke netnummer is van Garnwerd?
Het netnummer van Garnwerd is 0594. Deze nummercombinatie moet jij invoeren in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0594 (+31594).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Winsum. Het vinden van postcode bij een adres in Garnwerd doe je zonder moeite. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan jij longitude 53.29343427163 en latitude 6.4891376039897 aanwenden.

Direct omgekeerd zoeken in Garnwerd
In de regio Winsum gegeven zich mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Toevallig kan onze tool achterhalen welk huisnummer uit Garnwerd past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Garnwerd?
Om en nabij dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Denk onder andere aan Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.