Postcode zoeken Feerwerd

Feerwerd is een plaats in de gemeente Winsum, en de provincie Groningen. De telefoonnummers beginnen hier met 0594. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 13633. De eerste postcode van Feerwerd is 9892. Aan de hand van de postcodetool ontdek je moeiteloos de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Daarvoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder lees je praktische info die gerelateerd zijn aan Feerwerd. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (9892), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan CR of mogelijk QY. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zo vind je verrassend makkelijk een adres bij een postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld van de Velden afkomstig uit de gemeente Winsum. Of winkels als Mitra en een Architect of Subsidie adviseur.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Website van de gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Feerwerd 0594 (+31594)
Inwoners (gemeente) 13633
Postcode Feerwerd (gemeente) 9892
Buurten en wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-ezinge, adres-saaksum, omgeving-lauwerzijl, postcode-lauwerzijl, regio-niehove en oldehove.

Alle postcodes in Feerwerd

Wil jij weten wat de postcode is van Feerwerd? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9892. Bovendien onderscheiden we een aantal wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder check je belangrijke vragen inclusief een kort antwoord. Onthoud: de informatie die je hier vindt kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Groningen.

Wat is het netnummer van Feerwerd?
Het netnummer van Feerwerd is 0594. Dit specifieke kengetal moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0594 (+31594).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Winsum. Het checken van postcode bij een adres in Feerwerd is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan je longitude 53.29356848857 + latitude 6.4679205165563 gebruiken.

Direct omgekeerd zoeken in Feerwerd
In de buurt van Winsum gegeven zich inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Wellicht kan je via deze site achterhalen welk huisnummer in Feerwerd naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Feerwerd?
In en rondom dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.