Postcode zoeken gemeente Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede is een plaats in de gemeente Wijk bij Duurstede, provincie Utrecht. Het kengetal is 0343. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 23384. De eerste postcode van Wijk bij Duurstede is 3960. Via onze postcode zoeker zoek je zonder problemen de postcode in kwestie. Begin met een familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hieronder lees je handige gegevens die gerelateerd zijn aan Wijk bij Duurstede. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (3960), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn AI of wellicht EQ. Vergeet niet het huisnummer (als die bekend is). Op die manier detecteer je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maar een zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Denk maar aan bijv. Vos afkomstig uit de gemeente Wijk bij Duurstede. Of winkels als McDonald’s of bijv. een Deskundige springmeester of Planoloog.

Provincie Utrecht
Gemeente Wijk bij Duurstede
Website Gemeente https://www.wijkbijduurstede.nl/
Netnummer Wijk bij Duurstede 0343 (+31343)
Inwonersaantal van gemeente 23384
Postcode Wijk bij Duurstede (gemeente) 3960, 3961, 3962
Populaire wijken Wijk bij Duurstede, Landelijk gebied, Cothen, Langbroek
Dorpen en steden in de buurt postcode-Wijdemeren, adres-Wijchen, omgeving-Wierden, gemeente-Westvoorne, Weststellingwerf en postcodes-Westland.

Alle postcodes in Wijk bij Duurstede

Nieuwsgierig naar een postcode in Wijk bij Duurstede? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 3960, 3961, 3962. In aanvulling daarop verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Wijk bij Duurstede, Landelijk gebied, Cothen, Langbroek. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Onderaan de pagina tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de gegevens die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet 100% actueel. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcode indeling van Utrecht.

Welke netnummer is van Wijk bij Duurstede?
Het netnummer van Wijk bij Duurstede is 0343. Dit unieke locatie-nummer is noodzakelijk in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0343 (+31343).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Wijk bij Duurstede. Het speuren naar postcode bij een adres in Wijk bij Duurstede is eenvoudig. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun je longitude 51.980364179871 & latitude 5.3261117494176 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Wijk bij Duurstede
In en rondom Wijk bij Duurstede gegeven zich bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Eventueel kan jij aan de hand van onze service er achter komen of er een huisnummer in Wijk bij Duurstede past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Wijk bij Duurstede?
In en rondom dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Wijk bij Duurstede, Landelijk gebied, Cothen, Langbroek.
Alle plaatsen in deze gemeente