Postcode zoeken Groeningen

Groeningen ligt in de gemeente Boxmeer, rondom de streek Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0478. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 28465. De actuele postcode van Groeningen is 5821. Aan de hand van de postcodetool vind je moeiteloos de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Verderop ontdek je bruikbare info over de plaats Groeningen. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Start met de postcode (5821), en maak dit af met de corresponderende letters. Je kunt denken aan HY of wellicht RF. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer + eventuele toevoeging. Zodoende tref je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: zoek nog krachtiger door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld van den Heuvel uit de gemeente Boxmeer. Op zoek een Hema of een Logopedist of Wervings- en selectie bureau.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boxmeer
Informatie website gemeente http://www.boxmeer.nl/
Netnummer Groeningen 0478 (+31478)
Inwonertal gemeente 28465
Postcode Groeningen (gemeente) 5821, 5826
Wijken & buurten Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees
Nabij gelegen plaatsen postcode-vierlingsbeek, adres-smakt, omgeving-vredepeel, postcode-vredepeel, regio-merselo en veulen.

Alle postcodes in Groeningen

Benieuwd naar een postcode in Groeningen? De database toont de volgende postcode(s): 5821, 5826. Bovendien kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met alleen de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de info op deze pagina kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Groeningen?
Het netnummer van Groeningen is 0478. Deze nummercombinatie is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0478 (+31478).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Boxmeer. Het speuren naar postcode bij een adres in Groeningen kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 51.614632326626 plus latitude 5.9919653514951 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Groeningen
In de omgeving van Boxmeer verblijven bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Wellicht kan jij aan de hand van onze service er achter komen welk huisnummer in Groeningen hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Groeningen?
Vlakbij deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.