Postcode zoeken gemeente Boxmeer

Boxmeer hoort bij de gemeente Boxmeer, en de provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 0485. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 28465. De actuele postcode van Boxmeer is 5830. Met onze zoekmachine achterhaal je eenvoudig een postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hierna lees je praktische infodie gerelateerd zijn aan Boxmeer. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (5830), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn UY of wellicht QI. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Zodoende detecteer je verrassend makkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maak je zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Dit kan zijn van de Pol uit de gemeente Boxmeer. Of bedrijven als Jumbo of bijv. een Particulier onderzoeker (detective) of Ingenieur meet- en regeltechniek.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boxmeer
Informatie website gemeente http://www.boxmeer.nl/
Netnummer Boxmeer 0485 (+31485)
Inwoners (gemeente) 28465
Postcode Boxmeer (gemeente) 5830, 5831
Belangrijke wijken Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees
Dorpen en steden in de buurt postcode-Borsele, adres-Borne, omgeving-Borger-Odoorn, gemeente-Boekel, Bodegraven-Reeuwijk en postcodes-Bloemendaal.

Alle postcodes in Boxmeer

Benieuwd naar een postcode in Boxmeer? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 5830, 5831. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de data die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodegebied van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Boxmeer?
Het netnummer van Boxmeer is 0485. Dit regionummer moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Boxmeer. Het zoeken van postcode bij een adres in Boxmeer is heel simpel. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan jij longitude 51.649470927355 en latitude 5.9453172925162 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Boxmeer
In de regio Boxmeer leven inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Wellicht kan het zoekscript ontdekken of er een huisnummer in Boxmeer hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Boxmeer?
Om en nabij deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.
Alle plaatsen in deze gemeente