Postcode zoeken Rijkevoort

Rijkevoort is een plaats in de gemeente Boxmeer, rondom de streek Noord-Brabant. Om te bellen gebruik je het netnummer 0485. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 28465. De eerste postcode van Rijkevoort is 5447. Via onze postcode zoeker achterhaal je eenvoudig elke postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder ontdek je handige gegevens die betrekking hebben op Rijkevoort. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (5447), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Je kunt denken aan XD of DB. Vergeet niet het huisnummer (als die bekend is). Zodoende vind je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Tip: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. van der Heijden die woont in Boxmeer. Of winkels als Tango en een Marketing manager of Adviseur onderwijssector.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boxmeer
Informatie website gemeente http://www.boxmeer.nl/
Netnummer Rijkevoort 0485 (+31485)
Aantal inwoners in de gemeente 28465
Postcode Rijkevoort (gemeente) 5447
Buurten en wijken Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-wanroij, adres-landhorst, omgeving-haps, postcode-haps, regio-oeffelt en linden.

Alle postcodes in Rijkevoort

Zoek jij een postcode in Rijkevoort? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 5447. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Hierna check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de informatie die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Rijkevoort?
Het netnummer van Rijkevoort is 0485. Deze nummercombinatie moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Boxmeer. Het achterhalen van postcode bij een adres in Rijkevoort doe je zonder moeite. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 51.658344469348 plus latitude 5.8820360789053 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Rijkevoort
In de streek Boxmeer gegeven zich bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan onze tool bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Rijkevoort matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Rijkevoort?
Vlakbij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.