Postcode zoeken Wanroij

Wanroij maakt onderdeel uit van de gemeente Sint Anthonis, gelegen in Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0485. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 11594. De eerste postcode van Wanroij is 5446. Via onze postcode zoeker achterhaal je razendsnel iedere postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina vind je nuttige gegevens over de plaats Wanroij. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (5446), en completeer dit met de letters. Je kunt denken aan AW of misschien OQ. Vergeet niet het huisnummer. Via deze weg ontrafel je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Check: maak de zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn Post uit Sint Anthonis. Op zoek een Karwei en een Diëtist of Adviseur good governance.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Sint Anthonis
Online portaal gemeente http://www.sintanthonis.nl/
Netnummer Wanroij 0485 (+31485)
Inwonertal gemeente 11594
Postcode Wanroij (gemeente) 5446
Wijken & buurten Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst
Omliggende plaatsen postcode-landhorst, adres-haps, omgeving-oeffelt, postcode-oeffelt, regio-linden en gassel.

Alle postcodes in Wanroij

Benieuwd naar een postcode in Wanroij? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5446. Voorts verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen

Onderaan de pagina komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de getoonde info welke je raadpleegt op deze site kan incorrect zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Wanroij?
Het netnummer van Wanroij is 0485. Deze telefooncode is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Sint Anthonis. Het speuren naar postcode bij een adres in Wanroij kan moeiteloos. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet men longitude 51.647726599117 (en) latitude 5.8168566864513 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Wanroij
In en rondom Sint Anthonis gegeven zich mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Wanroij matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Wanroij?
Naast deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.