Postcode zoeken Haps

Haps is een plaats in de gemeente Cuijk, provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 0485. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 24608. De actuele postcode van Haps is 5441. Via onze postcode zoeker zoek je zonder problemen iedere postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina ontdek je praktische data over Haps. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5441), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn UI of IW. Wat hierbij kan helpen is het straatnummer. Zo achterhaal je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Tip: maak jouw zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld Kuijpers afkomstig uit de gemeente Cuijk. Of bedrijven als Hema of bijv. een Apothekersassistent of Inkoopadviseur (w.o. aanbestedingen).

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Cuijk
Informatie website gemeente http://www.cuijk.nl/
Netnummer Haps 0485 (+31485)
Inwoners (gemeente) 24608
Postcode Haps (gemeente) 5441, 5443
Buurtschappen en wijken Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden
Plaatsen in de buurt postcode-oeffelt, adres-linden, omgeving-gassel, postcode-gassel, regio-beers en sint-agatha.

Alle postcodes in Haps

Benieuwd naar een postcode in Haps? De plaats kent de volgende postcode(s): 5441, 5443. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen

Onderaan de pagina komen we met een paar vragen van bezoekers met een kort en bondig antwoord. Onthoud: de informatie die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Haps?
Het netnummer van Haps is 0485. Deze nummercombinatie moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Cuijk. Het vinden van postcode bij een adres in Haps is eenvoudig. Wanneer je de navigatie instelt moet men longitude 51.695396883973 + latitude 5.8632030379398 invoeren.

Kun jij omgekeerd zoeken in Haps
In de regio Cuijk gegeven zich bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Wellicht kan onze zoekmachine in staat zijn te bekijken of er een huisnummer in Haps matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Haps?
Dichtbij dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden.