Postcode zoeken Oeffelt

Oeffelt is een plaats in de gemeente Boxmeer, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Het netnummer van deze plaats is 0485. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 28465. De hoofd-postcode van Oeffelt is 5441. Op zoekpostcodes.nl zoek je snel en gemakkelijk iedere postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een naam of straatnaam. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Hieronder bekijk je nuttige gegevens die gerelateerd zijn aan Oeffelt. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Voer de postcode in (5441), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan YG of wellicht SJ. Vergeet niet het huisnummer (als die bekend is). Op die manier achterhaal je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht nog completer door een naam in te vullen. Denk maar aan bijv. de Boer uit Boxmeer. Of vind een Bakker Bart en een Digitale Fotografie of Fotograaf.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boxmeer
Website van de gemeente http://www.boxmeer.nl/
Netnummer Oeffelt 0485 (+31485)
Aantal inwoners in de gemeente 28465
Postcode Oeffelt (gemeente) 5441
Populaire wijken Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees
Nabij gelegen plaatsen postcode-linden, adres-gassel, omgeving-beers, postcode-beers, regio-sint-agatha en vianen.

Alle postcodes in Oeffelt

Wil jij weten wat de postcode is van Oeffelt? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5441. Tevens kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: met de postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand tref je een aantal vragen inclusief een kort antwoord. Onthoud: de data die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegids van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Oeffelt?
Het netnummer van Oeffelt is 0485. Deze nummercombinatie is noodzakelijk in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Boxmeer. Het zoeken van postcode bij een adres in Oeffelt is heel simpel. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 51.701016433516 & latitude 5.9308299697388 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Oeffelt
In en rondom Boxmeer wonen mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan je via deze site ontdekken of er een huisnummer in Oeffelt past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Oeffelt?
Vlakbij deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Voorbeelden hiervan zijn Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.