Postcode zoeken Maashees

Maashees ligt in de gemeente Boxmeer, en de provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 0478. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 28465. De postcode van Maashees is 5823. Op zoekpostcodes.nl ontdek je moeiteloos een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand lees je nuttige info over de plaats Maashees. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (5823), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn QS of wellicht OF. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg ontrafel je verrassend makkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en voeg ook een naam toe. Denk aan Bakker die woont in Boxmeer. Of check het adres van Hema of bijv. een Geld- en waardetransporteur of Ingenieur werktuigbouw & electra Burgerlijke en utiliteitsbouw.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boxmeer
Informatie website gemeente http://www.boxmeer.nl/
Netnummer Maashees 0478 (+31478)
Inwonertal gemeente 28465
Postcode Maashees (gemeente) 5823
Buurten en wijken Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-groeningen, adres-vierlingsbeek, omgeving-smakt, postcode-smakt, regio-vredepeel en merselo.

Alle postcodes in Maashees

Wat is de postcode in Maashees? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5823. Bovendien zijn er verschillende wijken: Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

FAQ

Hierna kan je een aantal vragen vinden die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de info die je hier vindt kan achterhaald zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodegebied van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Maashees?
Het netnummer van Maashees is 0478. Dit specifieke kengetal is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0478 (+31478).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Boxmeer. Het speuren naar postcode bij een adres in Maashees doe je zonder moeite. Wanneer je de navigatie instelt kun je longitude 51.567708989506 + latitude 6.0352237549457 aanwenden.

Direct omgekeerd zoeken in Maashees
In de streek Boxmeer verblijven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan jij aan de hand van onze service in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Maashees hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Maashees?
Om en nabij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.