Postcode zoeken Sambeek

Sambeek ligt in de gemeente Boxmeer, en de provincie Noord-Brabant. Om te bellen gebruik je het netnummer 0485. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 28465. De eerste postcode van Sambeek is 5836. Met onze zoekmachine vind je razendsnel iedere postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief adres en/of naam. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je handige gegevens over de plaats Sambeek. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (5836), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn HQ of juist DY. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer + eventuele toevoeging. Op die manier vind je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Nieuw: zoek nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn Timmermans uit Boxmeer. Of check het adres van Jan Linders en een Deskundige schietmeester of Headhunting bureau.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boxmeer
Website van de gemeente http://www.boxmeer.nl/
Netnummer Sambeek 0485 (+31485)
Aantal inwoners in de gemeente 28465
Postcode Sambeek (gemeente) 5836
Populaire wijken Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees
Dorpen en steden in de buurt postcode-beugen, adres-vortum-mullem, omgeving-overloon, postcode-overloon, regio-holthees en maashees.

Alle postcodes in Sambeek

Wat is de postcode in Sambeek? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 5836. Bovendien zijn er verschillende wijken: Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: op basis van een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Let op: de gegevens op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodegebied van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Sambeek?
Het netnummer van Sambeek is 0485. Deze nummercombinatie moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Ook voor het buitenland werkt dit: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Boxmeer. Het vinden van postcode bij een adres in Sambeek is makkelijk. Wanneer je de navigatie instelt moet men longitude 51.630900842449 plus latitude 5.967865316662 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Sambeek
In de omgeving van Boxmeer leven bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Wellicht kan het zoekscript achterhalen welk huisnummer uit Sambeek naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurten vind jij in Sambeek?
Om en nabij deze streek zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.