Postcode zoeken Beugen

Beugen is een plaats in de gemeente Boxmeer, provincie Noord-Brabant. Het netnummer van deze plaats is 0485. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 28465. De postcode van Beugen is 5835. Via onze postcode zoeker vind je moeiteloos iedere postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je bruikbare infoover de plaats Beugen. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5835), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Je kunt denken aan WT of misschien EU. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer. Zodoende ontrafel je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Handig: zoek nog completer en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijv. van den Pol uit Boxmeer. Of winkels als Poiesz of bijv. een Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boxmeer
Online portaal gemeente http://www.boxmeer.nl/
Netnummer Beugen 0485 (+31485)
Aantal inwoners in de gemeente 28465
Postcode Beugen (gemeente) 5835
Wijken & buurten Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees
Dorpen en steden in de buurt postcode-vortum-mullem, adres-overloon, omgeving-holthees, postcode-holthees, regio-maashees en groeningen.

Alle postcodes in Beugen

Benieuwd naar een postcode in Beugen? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 5835. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina formuleren we een paar vragen met daarbij een beknopt antwoord. Vergeet niet: de gegevens op deze pagina is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Beugen?
Het netnummer van Beugen is 0485. Deze nummercombinatie moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Boxmeer. Het achterhalen van postcode bij een adres in Beugen doe je zonder moeite. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 51.680087620583 plus latitude 5.9270974815865 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Beugen
In de buurt van Boxmeer bestaan inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan onze zoekmachine achterhalen of er een huisnummer in Beugen past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Beugen?
Dichtbij deze streek treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.