Postcode zoeken gemeente Borsele

Borsele is een plaats in de gemeente Borsele, gelegen in Zeeland. De telefoonnummers beginnen hier met 0113. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 22612. De actuele postcode van Borsele is 4450. Met onze zoekmachine ontdek je eenvoudig iedere postcode. Je kunt zoeken op een straatnaam + huisnummer en een naam. Hiervoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna tref je praktische data die betrekking hebben op Borsele. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (4450), en maak dit af met de corresponderende letters. Denk aan GN of mogelijk NW. Vul het aan met het huisnummer. Op deze wijze vind je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Goed om te weten: maar een zoekopdracht nog completer door een naam in te vullen. Denk aan Dekker woonachtig in Borsele. Of vind een Praxis en een Stuurman binnenvaart of Communicatie adviesbureau.

Provincie Zeeland
Gemeente Borsele
Online portaal gemeente http://www.borsele.nl/
Netnummer Borsele 0113 (+31113)
Inwonertal gemeente 22612
Postcode Borsele (gemeente) 4450, 4451
Wijken & buurten Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek
Dorpen en steden in de buurt postcode-Borne, adres-Borger-Odoorn, omgeving-Boekel, gemeente-Bodegraven-Reeuwijk, Bloemendaal en postcodes-Blaricum.

Alle postcodes in Borsele

Benieuwd naar een postcode in Borsele? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 4450, 4451. Tevens kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de data die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Zeeland.

Wat is het netnummer van Borsele?
Het netnummer van Borsele is 0113. Deze nummercombinatie is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Internationaal kan je deze gebruiken: 0113 (+31113).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Borsele. Het speuren naar postcode bij een adres in Borsele doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 51.464962216966 (en) latitude 3.8095971624645 aanwenden.

Kun jij omgekeerd zoeken in Borsele
In de buurt van Borsele bestaan bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan je via deze site ontdekken welk huisnummer uit Borsele hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Borsele?
Om en nabij deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Dit zijn bijvoorbeeld Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek.
Alle plaatsen in deze gemeente