Postcode zoeken gemeente Borne

Borne hoort bij de gemeente Borne, rondom de streek Overijssel. Het netnummer van deze plaats is 074. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 22343. De 4-letterpostcode van Borne is 7620. Via onze postcode zoeker vind je eenvoudig een postcode. Begin met een familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand bekijk je belangrijke informatie over Borne. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (7620), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan LL of juist FK. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer (als die bekend is). Via deze weg vind je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maak de zoekopdracht nog krachtiger en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld van de Brink die woont in Borne. Of bedrijven als Brainwash en een Logopedist of Actuaris met certificering.

Provincie Overijssel
Gemeente Borne
Informatie website gemeente http://www.borne.nl/
Netnummer Borne 074 (+3174)
Inwoners (gemeente) 22343
Postcode Borne (gemeente) 7620, 7621, 7622, 7623
Belangrijke wijken Borne, Buitengebied Borne
Dorpen en steden in de buurt postcode-Borger-Odoorn, adres-Boekel, omgeving-Bodegraven-Reeuwijk, gemeente-Bloemendaal, Blaricum en postcodes-Bladel.

Alle postcodes in Borne

Zoek jij een postcode in Borne? De database toont de volgende postcode(s): 7620, 7621, 7622, 7623. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Borne, Buitengebied Borne. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de getoonde info op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in de postcode indeling van Overijssel.

Welke netnummer hoort bij Borne?
Het netnummer van Borne is 074. Dit regionummer moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 074 (+3174).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Borne. Het zoeken van postcode bij een adres in Borne is makkelijk. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet men longitude 52.305828546674 (en) latitude 6.7453771351961 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Borne
In de omgeving van Borne wonen mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Ook kan het zoekscript bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Borne hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Borne?
Naast deze streek zijn veel buurten en wijken te vinden. Denk onder andere aan Borne, Buitengebied Borne.
Alle plaatsen in deze gemeente