Postcode zoeken Teteringen

Teteringen vinden we terug in de gemeente Breda, en de provincie Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 076. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 181611. De 4-letterpostcode van Teteringen is 4847. Op deze pagina achterhaal je snel en gemakkelijk elke postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina lees je belangrijke gegevens over de plaats Teteringen. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (4847), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn DT of TT. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg vind je simpel en vlug een adres bij een postcode. Handig: maak je zoekopdracht meer concreet en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan Sanders uit de gemeente Breda. Of winkels als Schooneberg of een Personal Coach of Energie prestatie advies (EPA).

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Breda
Website van de gemeente http://www.breda.nl/
Netnummer Teteringen 076 (+3176)
Inwoners (gemeente) 181611
Postcode Teteringen (gemeente) 4847
Wijken & buurten Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-wagenberg, adres-terheijden, omgeving-prinsenbeek, postcode-prinsenbeek, regio-willemstad en oudemolen.

Alle postcodes in Teteringen

Zoek jij een postcode in Teteringen? De database toont de volgende postcode(s): 4847. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

FAQ

Onderaan de pagina komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Let op: de data die je hier vindt kan achterhaald zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Teteringen?
Het netnummer van Teteringen is 076. Dit unieke locatie-nummer moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 076 (+3176).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Breda. Het zoeken van postcode bij een adres in Teteringen is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan je longitude 51.62165706094 en latitude 4.8114971770946 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Teteringen
In de streek Breda bestaan mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Eventueel kan onze tool achterhalen welk huisnummer in Teteringen matched met de gegevens.

Welke buurt of wijk ligt in Teteringen?
Naast deze regio zijn veel buurten en wijken te vinden. Voorbeelden hiervan zijn Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen.