Postcode zoeken Knegsel

Knegsel ligt in de gemeente Eersel, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Het netnummer van deze plaats is 040. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 18551. De actuele postcode van Knegsel is 5504. Via onze postcode zoeker vind je eenvoudig iedere postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te zoeken kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je bruikbare infodie gerelateerd zijn aan Knegsel. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (5504), en maak dit af met de corresponderende letters. Denk aan WD of OR. Wat hierbij kan helpen is het huisnr. Op die manier detecteer je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Goed om te weten: zoek nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. Mulder uit de gemeente Eersel. Of bedrijven als Vomar en een Arts of Adviseur/consultant.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Eersel
Website van de gemeente http://www.eersel.nl/
Netnummer Knegsel 040 (+3140)
Aantal inwoners (gemeente) 18551
Postcode Knegsel (gemeente) 5504, 5511
Wijken & buurten Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel
Omliggende plaatsen postcode-sint-oedenrode, adres-schijndel, omgeving-vorstenbosch, postcode-vorstenbosch, regio-heeswijk-dinther en loosbroek.

Alle postcodes in Knegsel

Nieuwsgierig naar een postcode in Knegsel? De database toont de volgende postcode(s): 5504, 5511. Tevens zijn er verschillende wijken: Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: met enkel een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers met een kort en bondig antwoord. Vergeet niet: de informatie die je hier vindt kan verouderd zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodeboek van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Knegsel?
Het netnummer van Knegsel is 040. Dit regionummer moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 040 (+3140).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Eersel. Het achterhalen van postcode bij een adres in Knegsel is makkelijk. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 51.394296988702 (en) latitude 5.3405788659043 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Knegsel
In de omgeving van Eersel bestaan inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Wellicht kan het zoekscript er achter komen welk huisnummer uit Knegsel naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurten vind jij in Knegsel?
Dichtbij deze omgeving vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel.