Postcode zoeken gemeente Eersel

Eersel maakt onderdeel uit van de gemeente Eersel, rondom de streek Noord-Brabant. Het kengetal is 0497. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 18551. De actuele postcode van Eersel is 5520. Met onze zoekmachine raadpleeg je zonder problemen iedere postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een familienaam of huisnummer. Om te zoeken kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand bekijk je belangrijke info die gerelateerd zijn aan Eersel. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Start met de postcode (5520), en maak dit af met de corresponderende letters. Voorbeelden zijn OQ of mogelijk PH. Vergeet niet het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg vind je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Denk maar aan bijv. Schouten afkomstig uit de gemeente Eersel. Of winkels als Gamma of een Klinisch fysicus of Genealoog.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Eersel
Website Gemeente http://www.eersel.nl/
Netnummer Eersel 0497 (+31497)
Inwonersaantal van gemeente 18551
Postcode Eersel (gemeente) 5520, 5521
Buurten en wijken Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Eemsmond, adres-Eemnes, omgeving-Ede, gemeente-Edam-Volendam, Echt-Susteren en postcodes-Duiven.

Alle postcodes in Eersel

Benieuwd naar een postcode in Eersel? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 5520, 5521. Voorts is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: met de postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden met daarbij een beknopt antwoord. Onthoud: de data die je hier kunt bekijken is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcode indeling van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Eersel?
Het netnummer van Eersel is 0497. Deze nummercombinatie moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0497 (+31497).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Eersel. Het zoeken van postcode bij een adres in Eersel is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun jij longitude 51.349936170107 plus latitude 5.3225856803458 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Eersel
In de streek Eersel bestaan inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Soms kan onze tool ontdekken of er een huisnummer in Eersel naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Eersel?
Vlakbij dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Voorbeelden hiervan zijn Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel.
Alle plaatsen in deze gemeente