Postcode zoeken gemeente Eemsmond

Eemsmond ligt in de gemeente Eemsmond, en de provincie Groningen. Om te bellen gebruik je het netnummer 0596. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 15815. De hoofd-postcode van Eemsmond is 9979. Met onze zoekmachine ontdek je razendsnel de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief adres en/of naam. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder bekijk je bruikbare data die gerelateerd zijn aan Eemsmond. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Start met de postcode (9979), en maak dit af met de corresponderende letters. Je kunt denken aan ZK of juist GL. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Zodoende ontrafel je verrassend makkelijk een adres bij een postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog specifieker en zoek ook op achternaam. Dit kan zijn van de Velde afkomstig uit de gemeente Eemsmond. Of bedrijven als Avia of een Horecaportier of Ingenieur op het gebied van infrrastructuur.

Provincie Groningen
Gemeente Eemsmond
Gemeente website http://www.eemsmond.nl/
Netnummer Eemsmond 0596 (+31596)
Aantal inwoners (gemeente) 15815
Postcode Eemsmond (gemeente) 9979, 9984
Wijken & buurten Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04
Plaatsen in de buurt postcode-Eemnes, adres-Ede, omgeving-Edam-Volendam, gemeente-Echt-Susteren, Duiven en postcodes-Druten.

Alle postcodes in Eemsmond

Wil jij weten wat de postcode is van Eemsmond? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9979, 9984. Tevens zijn er verschillende wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Onthoud: de getoonde info welke je raadpleegt op deze site kan incorrect zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodeboek van Groningen.

Welke netnummer is van Eemsmond?
Het netnummer van Eemsmond is 0596. Deze telefooncode moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0596 (+31596).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Eemsmond. Het zoeken van postcode bij een adres in Eemsmond is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 53.425900859173 (en) latitude 6.8007646570625 toepassen.

Kan ik omgekeerd zoeken in Eemsmond
In de buurt van Eemsmond gegeven zich bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Ook kan jij aan de hand van onze service bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Eemsmond naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Eemsmond?
Om en nabij deze regio liggen diverse wijken en buurten. Denk onder andere aan Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.
Alle plaatsen in deze gemeente