Postcode zoeken gemeente Edam-Volendam

Edam-Volendam ligt in de gemeente Edam-Volendam, provincie Noord-Holland. De telefoonnummers beginnen hier met 0299. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 35465. De actuele postcode van Edam-Volendam is 1130. Met onze zoekmachine vind je zonder problemen iedere postcode. Je kunt zoeken op een straatnaam + huisnummer en een naam. Daarvoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Verderop vind je nuttige infodie betrekking hebben op Edam-Volendam. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (1130), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan BV of wellicht XF. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg tref je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Handig: zoek nog completer door een naam in te vullen. Dit kan zijn Post uit de gemeente Edam-Volendam. Of winkels als McDonald’s of een Psychotherapeut of Marketingadviseur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Edam-Volendam
Online portaal gemeente http://www.edam-volendam.nl/
Netnummer Edam-Volendam 0299 (+31299)
Aantal inwoners (gemeente) 35465
Postcode Edam-Volendam (gemeente) 1130, 1131, 1132
Buurten en wijken Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede
Plaatsen in de buurt postcode-Echt-Susteren, adres-Duiven, omgeving-Druten, gemeente-Dronten, Drimmelen en postcodes-Drechterland.

Alle postcodes in Edam-Volendam

Wat is de postcode in Edam-Volendam? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 1130, 1131, 1132. Tevens zijn er verschillende wijken: Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de gegevens welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Noord-Holland.

Welke netnummer is van Edam-Volendam?
Het netnummer van Edam-Volendam is 0299. Dit unieke locatie-nummer is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 0299 (+31299).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Edam-Volendam. Het checken van postcode bij een adres in Edam-Volendam is heel simpel. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun je longitude 52.497765819746 + latitude 5.0622347549334 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Edam-Volendam
In en rondom Edam-Volendam verblijven inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Eventueel kan onze tool ontdekken welk huisnummer uit Edam-Volendam hoort bij de persoon.

Welke wijken vind je in Edam-Volendam?
Dichtbij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede.
Alle plaatsen in deze gemeente