Postcode zoeken gemeente Duiven

Duiven vinden we terug in de gemeente Duiven, provincie Gelderland. De telefoonnummers beginnen hier met 0316. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 25433. De 4-letterpostcode van Duiven is 6920. Op zoekpostcodes.nl ontdek je snel en gemakkelijk elke postcode. Begin met een naam of straatnaam. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand lees je belangrijke gegevens over de plaats Duiven. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (6920), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld AP of juist RQ. Vul het aan met het huisnummer. Op die manier detecteer je simpel en vlug een adres bij een postcode. Tip: zoek nog specifieker en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld van de Velde die woont in Duiven. Of check het adres van Univé en een Stuurman zeevisvaart of Ingenieur meet- en regeltechniek.

Provincie Gelderland
Gemeente Duiven
Gemeente website http://www.duiven.nl/
Netnummer Duiven 0316 (+31316)
Inwoners (gemeente) 25433
Postcode Duiven (gemeente) 6920, 6921, 6922
Buurten en wijken Bedrijventerrein, Buitengebied, Duiven-Noord, Duiven-Zuid, Groessen, Loo
Omliggende plaatsen postcode-Druten, adres-Dronten, omgeving-Drimmelen, gemeente-Drechterland, Dordrecht en postcodes-Dongeradeel.

Alle postcodes in Duiven

Wil jij weten wat de postcode is van Duiven? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 6920, 6921, 6922. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Bedrijventerrein, Buitengebied, Duiven-Noord, Duiven-Zuid, Groessen, Loo. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de getoonde info op deze pagina kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcode indeling van Gelderland.

Hoe werkt het netnummer van Duiven?
Het netnummer van Duiven is 0316. Deze telefooncode wordt gebruikt om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 0316 (+31316).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Duiven. Het zoeken van postcode bij een adres in Duiven doe je zonder moeite. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun jij longitude 51.95894675779 plus latitude 6.0177281317748 hanteren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Duiven
In de omgeving van Duiven leven mensen. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan onze tool ontdekken welk huisnummer in Duiven naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken vind je in Duiven?
Om en nabij deze omgeving vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Bedrijventerrein, Buitengebied, Duiven-Noord, Duiven-Zuid, Groessen, Loo.
Alle plaatsen in deze gemeente