Postcode zoeken gemeente Dongeradeel

Dongeradeel ligt in de gemeente Dongeradeel, en de provincie Friesland. De telefoonnummers beginnen hier met 0519. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 23932. De eerste postcode van Dongeradeel is 9100. Met onze zoekmachine vind je moeiteloos iedere postcode. Begin met een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna tref je praktische gegevens die gerelateerd zijn aan Dongeradeel. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat is mogelijk! Open de query met de postcode-cijfers (9100), aangevuld met 2 letters. Je kunt denken aan AX of juist OT. Wat hierbij kan helpen is het huisnr. Op deze wijze tref je gemakkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Nieuw: maar een zoekopdracht nog beter en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn Bakker woonachtig in Dongeradeel. Of check het adres van Pearle of bijv. een Matroos of Veiligheidskundige.

Provincie Friesland
Gemeente Dongeradeel
Website Gemeente https://www.dongeradeel.nl/
Netnummer Dongeradeel 0519 (+31519)
Inwonersaantal van gemeente 23932
Postcode Dongeradeel (gemeente) 9100, 9101, 9102, 9103
Belangrijke wijken Dokkum, Metslawier, Ee – Zuidoost, Anjum – Noordoost, Oosternijkerk – Noordwest, Ternaard, Holwerd, Hantum
Omliggende plaatsen postcode-Dongen, adres-Doetinchem, omgeving-Doesburg, gemeente-Dinkelland, Diemen en postcodes-Deventer.

Alle postcodes in Dongeradeel

Nieuwsgierig naar een postcode in Dongeradeel? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9100, 9101, 9102, 9103. In aanvulling daarop verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Dokkum, Metslawier, Ee – Zuidoost, Anjum – Noordoost, Oosternijkerk – Noordwest, Ternaard, Holwerd, Hantum. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met alleen de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Vergeet niet: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Friesland.

Hoe werkt het netnummer van Dongeradeel?
Het netnummer van Dongeradeel is 0519. Dit specifieke kengetal moet je gebruiken bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0519 (+31519).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Dongeradeel. Het checken van postcode bij een adres in Dongeradeel doe je zonder moeite. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 53.318086616137 (en) latitude 5.9969636783031 aanwenden.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Dongeradeel
In de streek Dongeradeel verblijven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Eventueel kan onze tool ontdekken welk huisnummer uit Dongeradeel matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Dongeradeel?
Dichtbij deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Dokkum, Metslawier, Ee – Zuidoost, Anjum – Noordoost, Oosternijkerk – Noordwest, Ternaard, Holwerd, Hantum.
Alle plaatsen in deze gemeente