Postcode zoeken gemeente Diemen

Diemen ligt in de gemeente Diemen, rondom de streek Noord-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 020. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 26840. De 4-letterpostcode van Diemen is 1110. Via onze postcode zoeker vind je snel en gemakkelijk elke postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken door het postcodeboek maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop ontdek je nuttige info die betrekking hebben op Diemen. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Voer de postcode in (1110), aangevuld met 2 letters. Denk aan RR of wellicht SR. Wat hierbij kan helpen is het straatnummer. Zodoende detecteer je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maar een zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Dit kan zijn de Koning afkomstig uit de gemeente Diemen. Of vind een Poiesz of een Volmatroos of Ingenieur op het gebied van infrrastructuur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Diemen
Online portaal gemeente http://www.diemen.nl/
Netnummer Diemen 020 (+3120)
Aantal inwoners in de gemeente 26840
Postcode Diemen (gemeente) 1110, 1111, 1112, 1113
Populaire wijken Diemen-Zuid, Diemen-Centrum, Diemen-Noord
Dorpen en steden in de buurt postcode-Deventer, adres-Deurne, omgeving-Den Helder, gemeente-Den Haag, Delfzijl en postcodes-Delft.

Alle postcodes in Diemen

Nieuwsgierig naar een postcode in Diemen? De plaats kent de volgende postcode(s): 1110, 1111, 1112, 1113. Tevens zijn er verschillende wijken: Diemen-Zuid, Diemen-Centrum, Diemen-Noord. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

FAQ

Hierna check je belangrijke vragen met een kort en bondig antwoord. Onthoud: de informatie op deze pagina is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Noord-Holland.

Welke netnummer hoort bij Diemen?
Het netnummer van Diemen is 020. Dit regionummer moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 020 (+3120).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Diemen. Het zoeken van postcode bij een adres in Diemen is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 52.334322617904 & latitude 4.9907279251318 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Diemen
In de regio Diemen verblijven bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan onze zoekmachine achterhalen welk huisnummer uit Diemen matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Diemen?
Om en nabij deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Diemen-Zuid, Diemen-Centrum, Diemen-Noord.