Postcode zoeken gemeente Den Helder

Den Helder ligt in de gemeente Den Helder, gelegen in Noord-Holland. De telefoonnummers beginnen hier met 0223. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 56275. De actuele postcode van Den Helder is 1780. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je eenvoudig de postcode in kwestie. Begin met een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop bekijk je nuttige gegevens die gerelateerd zijn aan Den Helder. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (1780), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn LK of mogelijk BS. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer. Op die manier vind je gemakkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Dit kan zijn van der Ven uit de gemeente Den Helder. Of vind een PLUS of een Apotheker of Grafisch Ontwerper.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Den Helder
Website van de gemeente http://www.denhelder.nl/
Netnummer Den Helder 0223 (+31223)
Inwonertal gemeente 56275
Postcode Den Helder (gemeente) 1780, 1781, 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1789
Buurtschappen en wijken Stad binnen de Linie-Oost, Stad binnen de Linie-West, Nieuw Den Helder-West, Nieuw Den Helder-Oost, De Schooten, Het Koegras, Duinzoom, Julianadorp
Nabij gelegen plaatsen postcode-Den Haag, adres-Delfzijl, omgeving-Delft, gemeente-De Wolden, De Ronde Venen en postcodes-De Marne.

Alle postcodes in Den Helder

Benieuwd naar een postcode in Den Helder? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 1780, 1781, 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1789. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Stad binnen de Linie-Oost, Stad binnen de Linie-West, Nieuw Den Helder-West, Nieuw Den Helder-Oost, De Schooten, Het Koegras, Duinzoom, Julianadorp. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

FAQ

Hieronder kan je een aantal vragen vinden met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de info die je hier vindt kan verouderd zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegebieden van Noord-Holland.

Welke netnummer hoort bij Den Helder?
Het netnummer van Den Helder is 0223. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0223 (+31223).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Den Helder. Het achterhalen van postcode bij een adres in Den Helder is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet je longitude 52.923416298165 (en) latitude 4.7798102694583 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Den Helder
In de streek Den Helder gegeven zich mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Soms kan onze tool er achter komen of er een huisnummer in Den Helder past bij deze inwoner.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Den Helder?
Dichtbij dit oord zijn veel buurten en wijken te vinden. Voorbeelden hiervan zijn Stad binnen de Linie-Oost, Stad binnen de Linie-West, Nieuw Den Helder-West, Nieuw Den Helder-Oost, De Schooten, Het Koegras, Duinzoom, Julianadorp.
Alle plaatsen in deze gemeente