Postcode zoeken Wintelre

Wintelre maakt onderdeel uit van de gemeente Eersel, gelegen in Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 040. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 18551. De postcode van Wintelre is 5513. Op deze pagina achterhaal je moeiteloos de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hierna ontdek je praktische gegevens over de plaats Wintelre. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Vul de postcode in (5513), en maak dit af met de corresponderende letters. Je kunt denken aan HE of mogelijk IW. Vul het aan met het straatnummer. Op deze wijze achterhaal je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Nieuw: maak je zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijv. Koning woonachtig in Eersel. Of winkels als Etos of een Volmatroos of Content Management System Specialist.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Eersel
Online portaal gemeente http://www.eersel.nl/
Netnummer Wintelre 040 (+3140)
Inwonertal gemeente 18551
Postcode Wintelre (gemeente) 5513
Buurten en wijken Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel
Plaatsen in de buurt postcode-vessem, adres-knegsel, omgeving-sint-oedenrode, postcode-sint-oedenrode, regio-schijndel en vorstenbosch.

Alle postcodes in Wintelre

Wat is de postcode in Wintelre? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 5513. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de gegevens welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet up-to date. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Wintelre?
Het netnummer van Wintelre is 040. Dit regionummer moet men toepassen bij het bellen naar een telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 040 (+3140).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Eersel. Het vinden van postcode bij een adres in Wintelre is makkelijk. Wanneer je de navigatie instelt kun je longitude 51.445848375743 plus latitude 5.3402026651448 toepassen.

Direct omgekeerd zoeken in Wintelre
In de streek Eersel gegeven zich bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Soms kan onze tool er achter komen of er een huisnummer in Wintelre matched met de gegevens.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Wintelre?
Dichtbij deze streek treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel.