Postcode zoeken Vessem

Vessem ligt in de gemeente Eersel, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Om te bellen gebruik je het netnummer 0497. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 18551. De postcode van Vessem is 5512. Met onze zoekmachine vind je eenvoudig elke postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een naam of straatnaam. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Verderop ontdek je handige info die te maken hebben met Vessem. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (5512), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan KG of mogelijk FV. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer. Via deze weg detecteer je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak de zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Dit kan zijn Prins afkomstig uit de gemeente Eersel. Of bedrijven als DA en een Schoonheidsspecialiste of PR-trainers.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Eersel
Online portaal gemeente http://www.eersel.nl/
Netnummer Vessem 0497 (+31497)
Aantal inwoners (gemeente) 18551
Postcode Vessem (gemeente) 5512
Buurten en wijken Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel
Plaatsen in de buurt postcode-knegsel, adres-sint-oedenrode, omgeving-schijndel, postcode-schijndel, regio-vorstenbosch en heeswijk-dinther.

Alle postcodes in Vessem

Wil jij weten wat de postcode is van Vessem? De database toont de volgende postcode(s): 5512. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen inclusief een kort antwoord. Let op: de getoonde info welke je raadpleegt op deze site kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcode indeling van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Vessem?
Het netnummer van Vessem is 0497. Deze telefooncode moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0497 (+31497).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Eersel. Het achterhalen van postcode bij een adres in Vessem doe je zonder moeite. Voor een correcte navigatie moet men longitude 51.418893469337 (en) latitude 5.2881713031977 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Vessem
In de omgeving van Eersel bestaan bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan het zoekscript ontdekken of er een huisnummer in Vessem matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Vessem?
Om en nabij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel.