Postcode zoeken Duizel

Duizel maakt onderdeel uit van de gemeente Eersel, rondom de streek Noord-Brabant. Het netnummer van deze plaats is 0497. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 18551. De actuele postcode van Duizel is 5525. Op zoekpostcodes.nl vind je razendsnel de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna bekijk je nuttige data die gerelateerd zijn aan Duizel. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Open de query met de postcode-cijfers (5525), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld RN of wellicht TO. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg detecteer je verrassend makkelijk een adres bij een postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Denk aan Prins uit Eersel. Of winkels als Cigo of bijv. een Voetbalsteward of Adviseur AO/IC.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Eersel
Website van de gemeente http://www.eersel.nl/
Netnummer Duizel 0497 (+31497)
Inwonertal gemeente 18551
Postcode Duizel (gemeente) 5525
Buurtschappen en wijken Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-steensel, adres-wintelre, omgeving-vessem, postcode-vessem, regio-knegsel en sint-oedenrode.

Alle postcodes in Duizel

Benieuwd naar een postcode in Duizel? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 5525. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodeboek van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Duizel?
Het netnummer van Duizel is 0497. Deze nummercombinatie moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0497 (+31497).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Eersel. Het checken van postcode bij een adres in Duizel is eenvoudig. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan je longitude 51.371852239017 en latitude 5.2982629318643 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Duizel
In de omgeving van Eersel wonen inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Eventueel kan onze tool bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Duizel past bij deze inwoner.

Welke wijken vind je in Duizel?
Om en nabij deze omgeving vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel.