Postcode zoeken gemeente Heusden

Heusden vinden we terug in de gemeente Heusden, rondom de streek Noord-Brabant. Het netnummer van deze plaats is 073. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 43274. De postcode van Heusden is 5250. Met onze zoekmachine vind je moeiteloos een postcode. Je kunt zoeken op een naam of straatnaam. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina ontdek je nuttige info die betrekking hebben op Heusden. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (5250), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn WY of wellicht WQ. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Op die manier ontrafel je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maar een zoekopdracht meer concreet en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn de Jonge woonachtig in Heusden. Of check het adres van Rabobank of een Arbeids- en organisatiedeskundige of Accountant (RA/AA).

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Heusden
Website Gemeente http://www.heusden.nl/
Netnummer Heusden 073 (+3173)
Inwonertal gemeente 43274
Postcode Heusden (gemeente) 5250, 5251, 5252
Populaire wijken Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Doeveren, Hedikthuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Dorpen en steden in de buurt postcode-Heumen, adres-Hengelo, omgeving-Hendrik-Ido-Ambacht, gemeente-Helmond, Hellevoetsluis en postcodes-Hellendoorn.

Alle postcodes in Heusden

Benieuwd naar een postcode in Heusden? De database toont de volgende postcode(s): 5250, 5251, 5252. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Doeveren, Hedikthuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Oudheusden. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

FAQ

Hierna check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de info op deze pagina kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Heusden?
Het netnummer van Heusden is 073. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 073 (+3173).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Heusden. Het vinden van postcode bij een adres in Heusden kan moeiteloos. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 51.692750264997 & latitude 5.2080735984714 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Heusden
In de regio Heusden wonen inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Eventueel kan je via deze site ontdekken of er een huisnummer in Heusden hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Heusden?
Om en nabij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Doeveren, Hedikthuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Oudheusden.
Alle plaatsen in deze gemeente