Postcode zoeken Limmen

Limmen is een plaats in de gemeente Castricum, gelegen in Noord-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 072. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 34604. De eerste postcode van Limmen is 1906. Via onze postcode zoeker ontdek je eenvoudig een postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Verderop bekijk je nuttige informatie over Limmen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Start met de postcode (1906), en completeer dit met de letters. Denk aan WK of HX. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg vind je simpel en vlug een adres gebaseerd op de postcode. Goed om te weten: zoek meer concreet en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn Hendriks uit Castricum. Of check het adres van Scapiono en een Pedicure of Architect.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Castricum
Website Gemeente http://www.castricum.nl/
Netnummer Limmen 072 (+3172)
Inwonersaantal van gemeente 34604
Postcode Limmen (gemeente) 1906
Buurtschappen en wijken Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen
Plaatsen in de buurt postcode-groet, adres-schoorl, omgeving-bergen-aan-zee, postcode-bergen-aan-zee, regio-bergen en zuidschermer.

Alle postcodes in Limmen

Wil jij weten wat de postcode is van Limmen? De plaats kent de volgende postcode(s): 1906. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Hierna formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Let op: de gegevens die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodeboek van Noord-Holland.

Wat is het netnummer van Limmen?
Het netnummer van Limmen is 072. Dit regionummer moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 072 (+3172).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Castricum. Het speuren naar postcode bij een adres in Limmen is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun jij longitude 52.56491293891 + latitude 4.6971721638577 aanwenden.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Limmen
In en rondom Castricum leven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Ook kan het zoekscript er achter komen welk huisnummer uit Limmen past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in Limmen?
Dichtbij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen.