Postcode zoeken gemeente Castricum

Castricum ligt in de gemeente Castricum, rondom de streek Noord-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0251. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 34604. De 4-letterpostcode van Castricum is 1900. Met onze zoekmachine vind je razendsnel elke postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop ontdek je praktische informatie over Castricum. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Start met de postcode (1900), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld VU of juist QA. Vergeet niet het huisnummer. Op deze wijze detecteer je snel en eenvoudig de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: zoek nog beter en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld Janssen afkomstig uit de gemeente Castricum. Of winkels als Shoeby of bijv. een Gassingsleider of Communicatie adviseur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Castricum
Website Gemeente http://www.castricum.nl/
Netnummer Castricum 0251 (+31251)
Inwoners (gemeente) 34604
Postcode Castricum (gemeente) 1900, 1901, 1902, 1906, 1911
Buurtschappen en wijken Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen
Nabij gelegen plaatsen postcode-Capelle aan den IJssel, adres-Buren, omgeving-Bunschoten, gemeente-Bunnik, Brunssum en postcodes-Brummen.

Alle postcodes in Castricum

Zoek jij een postcode in Castricum? De plaats kent de volgende postcode(s): 1900, 1901, 1902, 1906, 1911. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder check je belangrijke vragen met een kort en bondig antwoord. Vergeet niet: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Noord-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Castricum?
Het netnummer van Castricum is 0251. Dit unieke locatie-nummer moet men toepassen om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0251 (+31251).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Castricum. Het vinden van postcode bij een adres in Castricum doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun je longitude 52.552894250197 + latitude 4.678350751775 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Castricum
In de streek Castricum verblijven bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan je via deze site ontdekken welk huisnummer in Castricum hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Castricum?
Dichtbij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen.
Alle plaatsen in deze gemeente