Postcode zoeken gemeente Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel ligt in de gemeente Capelle aan den IJssel, rondom de streek Zuid-Holland. De telefoonnummers beginnen hier met 010. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 66486. De actuele postcode van Capelle aan den IJssel is 2900. Met onze zoekmachine vind je moeiteloos de gewenste postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop vind je belangrijke data over de plaats Capelle aan den IJssel. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (2900), en maak dit af met de corresponderende letters. Denk aan BP of mogelijk NJ. Vul het aan met het straatnummer. Via deze weg achterhaal je zonder moeite een adres bij een postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog krachtiger en vul (indien bekend) een naam in. Bijv. Wolters uit Capelle aan den IJssel. Op zoek een EMTÉ of een Gassingsleider of Controller.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Capelle aan den IJssel
Informatie website gemeente http://www.capelleaandenijssel.nl/
Netnummer Capelle aan den IJssel 010 (+3110)
Inwoners (gemeente) 66486
Postcode Capelle aan den IJssel (gemeente) 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905, 2906, 2907, 2908, 2909
Buurten en wijken Capelle-West en ‘s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord en Hoofdweg, Rivium en Fascinatio
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Buren, adres-Bunschoten, omgeving-Bunnik, gemeente-Brunssum, Brummen en postcodes-Bronckhorst.

Alle postcodes in Capelle aan den IJssel

Wat is de postcode in Capelle aan den IJssel? De database toont de volgende postcode(s): 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905, 2906, 2907, 2908, 2909. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Capelle-West en ‘s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord en Hoofdweg, Rivium en Fascinatio. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode het corresponderende adres ontrafelen

FAQ

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de data op deze pagina kan verouderd zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Zuid-Holland.

Is er ook een netnummer in Capelle aan den IJssel?
Het netnummer van Capelle aan den IJssel is 010. Deze telefooncode is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 010 (+3110).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Capelle aan den IJssel. Het zoeken van postcode bij een adres in Capelle aan den IJssel is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt kan je longitude 51.926102635562 + latitude 4.5695058573003 aanwenden.

Direct omgekeerd zoeken in Capelle aan den IJssel
In de buurt van Capelle aan den IJssel verblijven inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan onze zoekmachine er achter komen welk huisnummer in Capelle aan den IJssel hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Capelle aan den IJssel?
Dichtbij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Capelle-West en ‘s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord en Hoofdweg, Rivium en Fascinatio.