Je wilt beginnen aan een nieuw hoofdstuk in je leven en bent opzoek naar een nieuw huis. Door de aantrekkelijke woningmarkt is dit het juiste moment. Maar daarvoor moet je wel eerst van je oude woning af. En hoe kan je dit het beste doen?

Waarde/prijs
Zorg dat je de juist prijs voor jouw woning vraagt. Als je te veel vraagt heb je een grote kans dat je je woning niet snel of zelfs niet zult verkopen. Met behulp van een makelaar kun je de juiste waarde schatten van je woning. Een makelaar in Schagen is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw woningen als oude woningen.

Interieur
Het is logisch dat jij het interieur van jouw huis mooi vindt. Maar niet iedereen heeft dezelfde smaak natuurlijk. Richt je woning zo neutraal mogelijk in zodat het voor bijna iedereen wel aantrekkelijk is. Vaak kun je door het veranderen van je interieur ook de vraagprijs van de woning iets verhogen. Altijd fijn!

Bezichtigingen
Zorg ervoor dat je een makelaar hebt die elk moment van de dag tijd heeft voor een bezichtiging. Zo vergoot je de kans op de verkoop van de woning. Je zou eventueel ook zelf bezichtigingen kunnen doen als je daar de tijd voor hebt.

Promotie
Bied je woning aan op huizensites als huispromotie of funda en plaats hier de nodige informatie en foto’s bij. Door deze manier kunnen mensen zonder bezichtiging al veel inzicht krijgen op jouw woning. hoe meer je je woning promoot hoe groter de kans is dat meer mensen jouw woning bekijken.

Postcode zoeken
Het is belangrijk dat je alle adres gegevens bij de informatie neerzet. Mensen kunnen zo weten waar de woning staat en kunnen deze eventueel opzoeken. het is namelijk moeilijk een huis te bezichtigen waar alleen een postcode bij staat. Gelukkig kan je tegenwoordig alleen al met een postcode het hele adres achterhalen.