Postcode zoeken Europoort Rotterdam

Europoort Rotterdam hoort bij de gemeente Rotterdam, en ligt in de provincie Zuid-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 010. Het aantal inwoners bedraagt 629606. De hoofd-postcode van Europoort Rotterdam is 3197. Op zoekpostcodes.nl raadpleeg je eenvoudig de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina tref je handige data die te maken hebben met Europoort Rotterdam. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat kan! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (3197), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld LQ of wellicht IH. Maak de zoekopdracht concreter met het straatnummer. Op die manier vind je simpel en vlug een adres gebaseerd op de postcode. Check: maak je zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Denk aan van de Veen die woont in Rotterdam. Of vind een Big Bazar en een Arts of Trainer.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Rotterdam
Online portaal gemeente http://www.rotterdam.nl/
Netnummer Europoort Rotterdam 010 (+3110)
Inwoners (gemeente) 629606
Postcode Europoort Rotterdam (gemeente) 3197, 3198
Populaire wijken Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg
Plaatsen in de buurt postcode-botlek-rotterdam, adres-vondelingenplaat, omgeving-pernis-rotterdam, postcode-pernis-rotterdam, regio-hoogvliet-rotterdam en poortugaal.

Alle postcodes in Europoort Rotterdam

Zoek jij een postcode in Europoort Rotterdam? De database toont de volgende postcode(s): 3197, 3198. Tevens is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Hierna check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de informatie die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodegebied van Zuid-Holland.

Welke netnummer is van Europoort Rotterdam?
Het netnummer van Europoort Rotterdam is 010. Dit unieke locatie-nummer moet men toepassen om hier een telefoonnummer te bereiken. Internationaal kan je deze gebruiken: 010 (+3110).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Rotterdam. Het zoeken van postcode bij een adres in Europoort Rotterdam doe je zonder moeite. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan je longitude 51.935039706311 plus latitude 4.1595300683135 aanwenden.

Kun jij omgekeerd zoeken in Europoort Rotterdam
In de buurt van Rotterdam verblijven inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan onze zoekmachine bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Europoort Rotterdam naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Europoort Rotterdam?
Dichtbij deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg.