Postcode zoeken gemeente Nijkerk

Nijkerk ligt in de gemeente Nijkerk, rondom de streek Gelderland. Het netnummer van deze plaats is 033. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 41199. De 4-letterpostcode van Nijkerk is 3860. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je razendsnel elke postcode. Begin met een naam of straatnaam. Om te zoeken gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina vind je bruikbare informatie over Nijkerk. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Voer de postcode in (3860), en maak dit af met de corresponderende letters. Je kunt denken aan YP of juist RW. Wat hierbij kan helpen is het straatnummer. Via deze weg ontrafel je gemakkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maar een zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. van der Horst die woont in Nijkerk. Of bedrijven als Hans Anders of een Optometrist of Programmeur.

Provincie Gelderland
Gemeente Nijkerk
Informatie website gemeente http://www.nijkerk.eu/
Netnummer Nijkerk 033 (+3133)
Inwonertal gemeente 41199
Postcode Nijkerk (gemeente) 3860, 3861, 3862, 3863
Belangrijke wijken Nijkerk, ’t Woud, Nijkerkerveen, Verspreide huizen Nijkerk, Hoevelaken
Nabij gelegen plaatsen postcode-Nieuwkoop, adres-Nieuwegein, omgeving-Neerijnen, gemeente-Nederweert, Neder-Betuwe en postcodes-Mook en Middelaar.

Alle postcodes in Nijkerk

Wat is de postcode in Nijkerk? De plaats kent de volgende postcode(s): 3860, 3861, 3862, 3863. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Nijkerk, ’t Woud, Nijkerkerveen, Verspreide huizen Nijkerk, Hoevelaken. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand tref je een aantal vragen inclusief een kort antwoord. Onthoud: de gegevens welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcode indeling van Gelderland.

Is er ook een netnummer in Nijkerk?
Het netnummer van Nijkerk is 033. Deze telefooncode wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 033 (+3133).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Nijkerk. Het zoeken van postcode bij een adres in Nijkerk is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 52.212949854769 (en) latitude 5.5032911492821 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Nijkerk
In de regio Nijkerk verblijven bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan onze zoekmachine er achter komen welk huisnummer uit Nijkerk naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurt of wijk ligt in Nijkerk?
In en rondom deze omgeving vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Nijkerk, ’t Woud, Nijkerkerveen, Verspreide huizen Nijkerk, Hoevelaken.
Alle plaatsen in deze gemeente