Postcode zoeken gemeente Putten

Putten hoort bij de gemeente Putten, en ligt in de provincie Gelderland. Het kengetal is 0341. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 24516. De actuele postcode van Putten is 3853. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je razendsnel iedere postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken door het postcodeboek maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Verderop lees je praktische informatie die gerelateerd zijn aan Putten. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Vul de postcode in (3853), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan RK of EW. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Op deze wijze detecteer je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Denk maar aan bijv. van Veen woonachtig in Putten. Of check het adres van Mitra en een Arbeidshygienist of Call center.

Provincie Gelderland
Gemeente Putten
Website van de gemeente http://www.putten.nl/
Netnummer Putten 0341 (+31341)
Inwonersaantal van gemeente 24516
Postcode Putten (gemeente) 3853, 3880, 3881, 3882
Belangrijke wijken Putten, Bosgebied en Krachtighuizen
Dorpen en steden in de buurt postcode-Purmerend, adres-Pijnacker-Nootdorp, omgeving-Pekela, gemeente-Peel en Maas, Papendrecht en postcodes-Overbetuwe.

Alle postcodes in Putten

Wat is de postcode in Putten? De database toont de volgende postcode(s): 3853, 3880, 3881, 3882. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Putten, Bosgebied en Krachtighuizen. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de getoonde info op deze pagina kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Gelderland.

Welke netnummer hoort bij Putten?
Het netnummer van Putten is 0341. Dit regionummer moet men toepassen voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0341 (+31341).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Putten. Het speuren naar postcode bij een adres in Putten doe je zonder moeite. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 52.252471661366 & latitude 5.5727970868419 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Putten
In de buurt van Putten bestaan bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Toevallig kan je via deze site achterhalen of er een huisnummer in Putten hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Putten?
Om en nabij deze omgeving vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Putten, Bosgebied en Krachtighuizen.