Postcode zoeken gemeente Pekela

Pekela is een plaats in de gemeente Pekela, provincie Groningen. Het kengetal is 0597. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 12641. De postcode van Pekela is 9665. Met onze zoekmachine vind je razendsnel iedere postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Om te zoeken door het postcodeboek maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina bekijk je handige gegevens over de plaats Pekela. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit kan met de zoektool. Vul de postcode in (9665), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld GP of misschien MU. Wat hierbij kan helpen is het straatnummer. Op die manier achterhaal je simpel en vlug een adres bij een postcode. Nieuw: maar een zoekopdracht nog specifieker en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn de Vos uit Pekela. Of bedrijven als Deen of bijv. een Winkelsurveillant of Webmarketeer.

Provincie Groningen
Gemeente Pekela
Gemeente website http://www.pekela.nl/
Netnummer Pekela 0597 (+31597)
Inwonertal gemeente 12641
Postcode Pekela (gemeente) 9665
Wijken & buurten Wijk 00, Wijk 01
Nabij gelegen plaatsen postcode-Peel en Maas, adres-Papendrecht, omgeving-Overbetuwe, gemeente-Oudewater, Ouder-Amstel en postcodes-Oude IJsselstreek.

Alle postcodes in Pekela

Wil jij weten wat de postcode is van Pekela? De database toont de volgende postcode(s): 9665. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Wijk 00, Wijk 01. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de gegevens die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodeboek van Groningen.

Welke netnummer is van Pekela?
Het netnummer van Pekela is 0597. Deze telefooncode moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 0597 (+31597).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Pekela. Het vinden van postcode bij een adres in Pekela kan moeiteloos. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 53.099068030895 en latitude 7.0031022985504 hanteren.

Kun jij omgekeerd zoeken in Pekela
In de streek Pekela bestaan inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Toevallig kan je via deze site bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Pekela matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Pekela?
In en rondom dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Voorbeelden hiervan zijn Wijk 00, Wijk 01.
Alle plaatsen in deze gemeente