Postcode zoeken gemeente Ouder-Amstel

Ouder-Amstel vinden we terug in de gemeente Ouder-Amstel, en ligt in de provincie Noord-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 020. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 13411. De 4-letterpostcode van Ouder-Amstel is 1190. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je razendsnel de gewenste postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop vind je praktische data over Ouder-Amstel. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Voer de postcode in (1190), en completeer dit met de letters. Je kunt denken aan FG of mogelijk LM. Maak de zoekopdracht concreter met het straatnummer. Via deze weg vind je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog krachtiger en zoek ook op achternaam. Denk maar aan bijv. Kuijpers woonachtig in Ouder-Amstel. Of bedrijven als Kwalitaria of een Geld- en waardetransporteur of Ingenieur weg/waterbouw.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Ouder-Amstel
Website Gemeente http://www.ouder-amstel.nl/
Netnummer Ouder-Amstel 020 (+3120)
Aantal inwoners in de gemeente 13411
Postcode Ouder-Amstel (gemeente) 1190, 1191
Buurtschappen en wijken Wijk 00
Omliggende plaatsen postcode-Oude IJsselstreek, adres-Oud-Beijerland, omgeving-Oss, gemeente-Opsterland, Opmeer en postcodes-Oostzaan.

Alle postcodes in Ouder-Amstel

Benieuwd naar een postcode in Ouder-Amstel? De plaats kent de volgende postcode(s): 1190, 1191. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Wijk 00. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

FAQ

Hieronder check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Vergeet niet: de informatie welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet up-to date. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodeboek van Noord-Holland.

Welke netnummer hoort bij Ouder-Amstel?
Het netnummer van Ouder-Amstel is 020. Deze nummercombinatie is noodzakelijk om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 020 (+3120).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Ouder-Amstel. Het vinden van postcode bij een adres in Ouder-Amstel doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 52.270270920386 (en) latitude 4.9074655043045 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Ouder-Amstel
In en rondom Ouder-Amstel verblijven inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Toevallig kan jij aan de hand van onze service in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Ouder-Amstel hoort bij de persoon.

Welke wijken vind je in Ouder-Amstel?
Naast deze streek treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Wijk 00.
Alle plaatsen in deze gemeente