Postcode zoeken Bavel

Bavel hoort bij de gemeente Breda, provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 0161. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 181611. De postcode van Bavel is 4854. Aan de hand van de postcodetool vind je eenvoudig de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een familienaam of huisnummer. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina vind je belangrijke informatie die te maken hebben met Bavel. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Voer de postcode in (4854), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn MV of misschien WF. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Op deze wijze tref je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Handig: maak je zoekopdracht nog completer en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn Hofman afkomstig uit de gemeente Breda. Of bedrijven als Alphega of een Tandprotheticus of Administratiekantoor.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Breda
Informatie website gemeente http://www.breda.nl/
Netnummer Bavel 0161 (+31161)
Aantal inwoners (gemeente) 181611
Postcode Bavel (gemeente) 4854
Buurtschappen en wijken Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen
Plaatsen in de buurt postcode-ulvenhout, adres-dorst, omgeving-teteringen, postcode-teteringen, regio-wagenberg en terheijden.

Alle postcodes in Bavel

Benieuwd naar een postcode in Bavel? De plaats kent de volgende postcode(s): 4854. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Onthoud: de gegevens die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Bavel?
Het netnummer van Bavel is 0161. Dit regionummer moet men toepassen om hier een telefoonnummer te bereiken. Internationaal kan je deze gebruiken: 0161 (+31161).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Breda. Het checken van postcode bij een adres in Bavel doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun jij longitude 51.566745861808 en latitude 4.8446914112001 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Bavel
In de buurt van Breda leven bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Wellicht kan onze tool er achter komen welk huisnummer in Bavel matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Bavel?
Naast deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen.