Postcode zoeken Ulvenhout

Ulvenhout is een plaats in de gemeente Breda, gelegen in Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 076. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 181611. De postcode van Ulvenhout is 4850. Via onze postcode zoeker ontdek je eenvoudig de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te beginnen kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina ontdek je praktische gegevens over Ulvenhout. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Voer de postcode in (4850), en completeer dit met de letters. Je kunt denken aan DU of misschien QC. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg tref je gemakkelijk een adres bij een postcode. Goed om te weten: maar een zoekopdracht meer concreet en zoek ook op achternaam. Denk aan Driessen die woont in Breda. Of bedrijven als Shell en een Verloskundige of Webdeveloper.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Breda
Online portaal gemeente http://www.breda.nl/
Netnummer Ulvenhout 076 (+3176)
Inwonersaantal van gemeente 181611
Postcode Ulvenhout (gemeente) 4850, 4851
Buurten en wijken Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen
Omliggende plaatsen postcode-dorst, adres-teteringen, omgeving-wagenberg, postcode-wagenberg, regio-terheijden en prinsenbeek.

Alle postcodes in Ulvenhout

Zoek jij een postcode in Ulvenhout? De plaats kent de volgende postcode(s): 4850, 4851. Bovendien kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Vergeet niet: de gegevens welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Ulvenhout?
Het netnummer van Ulvenhout is 076. Deze telefooncode moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 076 (+3176).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Breda. Het speuren naar postcode bij een adres in Ulvenhout kan moeiteloos. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet jij longitude 51.542104716919 plus latitude 4.7955873266189 gebruiken.

Kun jij omgekeerd zoeken in Ulvenhout
In en rondom Breda bestaan bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Toevallig kan je via deze site ontdekken welk huisnummer uit Ulvenhout matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Ulvenhout?
In en rondom dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen.