Postcode zoeken gemeente Oirschot

Oirschot hoort bij de gemeente Oirschot, rondom de streek Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0499. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 18199. De actuele postcode van Oirschot is 5688. Op zoekpostcodes.nl ontdek je eenvoudig een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken door het postcodeboek kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Verderop ontdek je handige informatie die gerelateerd zijn aan Oirschot. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (5688), en voeg hieraan toe de 2 letters. Voorbeelden zijn YS of juist OQ. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Zo ontrafel je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Tip: maak je zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Dit kan zijn de Boer uit Oirschot. Of vind een Mitra en een Deskundige duikploegleider of Cultuuradviseur.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Oirschot
Website van de gemeente http://www.oirschot.nl/
Netnummer Oirschot 0499 (+31499)
Inwonertal gemeente 18199
Postcode Oirschot (gemeente) 5688, 5689
Wijken & buurten Oirschot, Spoordonk, Middelbeers en Westelbeers, Oostelbeers
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Oegstgeest, adres-Nuth, omgeving-Nunspeet, gemeente-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Noordwijkerhout en postcodes-Noordwijk.

Alle postcodes in Oirschot

Wat is de postcode in Oirschot? De plaats kent de volgende postcode(s): 5688, 5689. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Oirschot, Spoordonk, Middelbeers en Westelbeers, Oostelbeers. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Hierna tref je een aantal vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de data die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcode indeling van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Oirschot?
Het netnummer van Oirschot is 0499. Dit regionummer wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0499 (+31499).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Oirschot. Het speuren naar postcode bij een adres in Oirschot is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 51.515470037408 (en) latitude 5.3172660671154 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Oirschot
In de buurt van Oirschot bestaan inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Soms kan het zoekscript bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Oirschot naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Oirschot?
In en rondom dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Oirschot, Spoordonk, Middelbeers en Westelbeers, Oostelbeers.
Alle plaatsen in deze gemeente