Postcode zoeken gemeente Oegstgeest

Oegstgeest maakt onderdeel uit van de gemeente Oegstgeest, gelegen in Zuid-Holland. Het kengetal is 071. Het aantal inwoners bedraagt 23209. De 4-letterpostcode van Oegstgeest is 2340. Op zoekpostcodes.nl ontdek je moeiteloos de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna tref je handige gegevens over Oegstgeest. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (2340), en maak dit af met de corresponderende letters. Voorbeelden zijn RR of wellicht PB. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnr. Op deze wijze detecteer je gemakkelijk een adres bij een postcode. Check: maak de zoekopdracht nog krachtiger en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijv. van de Ven uit de gemeente Oegstgeest. Of vind een Subway en een Gasdeskundige of Consultant op het gebied van import, export & handel.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Oegstgeest
Informatie website gemeente http://www.oegstgeest.nl/
Netnummer Oegstgeest 071 (+3171)
Inwonertal gemeente 23209
Postcode Oegstgeest (gemeente) 2340, 2341, 2342, 2343
Buurtschappen en wijken Oegstgeest
Dorpen en steden in de buurt postcode-Nuth, adres-Nunspeet, omgeving-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, gemeente-Noordwijkerhout, Noordwijk en postcodes-Noordoostpolder.

Alle postcodes in Oegstgeest

Zoek jij een postcode in Oegstgeest? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 2340, 2341, 2342, 2343. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Oegstgeest. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen

Hierna kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de getoonde info die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodeboek van Zuid-Holland.

Wat is het netnummer van Oegstgeest?
Het netnummer van Oegstgeest is 071. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 071 (+3171).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Oegstgeest. Het checken van postcode bij een adres in Oegstgeest is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet men longitude 52.185770788733 en latitude 4.472067320732 invoeren.

Kun jij omgekeerd zoeken in Oegstgeest
In de omgeving van Oegstgeest gegeven zich bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan het zoekscript achterhalen welk huisnummer in Oegstgeest naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Oegstgeest?
Om en nabij deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Oegstgeest.