Postcode zoeken gemeente Noordoostpolder

Noordoostpolder is een plaats in de gemeente Noordoostpolder, en de provincie Flevoland. De telefoonnummers beginnen hier met 0527. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 46439. De 4-letterpostcode van Noordoostpolder is 8309. Met onze zoekmachine zoek je snel en gemakkelijk iedere postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Hieronder vind je praktische data over de plaats Noordoostpolder. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (8309), aangevuld met 2 letters. Je kunt denken aan DE of juist QV. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer (als die bekend is). Zodoende vind je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maak de zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Bijv. van Beek die woont in Noordoostpolder. Op zoek een Univé of een Gewichtsconsulent of Webdeveloper.

Provincie Flevoland
Gemeente Noordoostpolder
Online portaal gemeente http://www.noordoostpolder.nl/
Netnummer Noordoostpolder 0527 (+31527)
Inwonertal gemeente 46439
Postcode Noordoostpolder (gemeente) 8309
Wijken & buurten Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland
Dorpen en steden in de buurt postcode-Noordenveld, adres-Noord-Beveland, omgeving-Nissewaard, gemeente-Nijmegen, Nijkerk en postcodes-Nieuwkoop.

Alle postcodes in Noordoostpolder

Wil jij weten wat de postcode is van Noordoostpolder? De database toont de volgende postcode(s): 8309. Bovendien zijn er verschillende wijken: Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met enkel een postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Hieronder check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Let op: de gegevens die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan achterhaald zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Flevoland.

Welke netnummer hoort bij Noordoostpolder?
Het netnummer van Noordoostpolder is 0527. Deze telefooncode moet men toepassen om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0527 (+31527).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Noordoostpolder. Het achterhalen van postcode bij een adres in Noordoostpolder is heel simpel. Voor een correcte navigatie moet men longitude 52.668655193164 + latitude 5.6522732012582 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Noordoostpolder
In en rondom Noordoostpolder wonen bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Ook kan het zoekscript in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Noordoostpolder naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurt of wijk ligt in Noordoostpolder?
Dichtbij dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Je kunt denken aan o.a. Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland.
Alle plaatsen in deze gemeente