Postcode zoeken gemeente Hoorn

Hoorn vinden we terug in de gemeente Hoorn, provincie Noord-Holland. De telefoonnummers beginnen hier met 0229. Het aantal inwoners bedraagt 72172. De postcode van Hoorn is 1689. Op zoekpostcodes.nl raadpleeg je razendsnel een postcode. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Hiervoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder lees je nuttige data die te maken hebben met Hoorn. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Open de query met de postcode-cijfers (1689), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan FU of mogelijk BJ. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer (als die bekend is). Op deze wijze tref je simpel en vlug een adres bij een postcode. Nieuw: zoek nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld de Haan woonachtig in Hoorn. Of check het adres van EMTÉ of bijv. een Psychotherapeut of Genealoog.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Hoorn
Gemeente website http://www.hoorn.nl/
Netnummer Hoorn 0229 (+31229)
Inwoners (gemeente) 72172
Postcode Hoorn (gemeente) 1689
Buurten en wijken Binnenstad, Venenlaan-kwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn 80, Bangert en Oosterpolder, Noord
Plaatsen in de buurt postcode-Hoogeveen, adres-Hollands Kroon, omgeving-Hof van Twente, gemeente-Hilversum, Hilvarenbeek en postcodes-Hillegom.

Alle postcodes in Hoorn

Wat is de postcode in Hoorn? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 1689. Bovendien verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Binnenstad, Venenlaan-kwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn 80, Bangert en Oosterpolder, Noord. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina tref je een aantal vragen inclusief een kort antwoord. Onthoud: de gegevens op deze pagina kan verouderd zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Noord-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Hoorn?
Het netnummer van Hoorn is 0229. Deze nummercombinatie moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0229 (+31229).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Hoorn. Het zoeken van postcode bij een adres in Hoorn is eenvoudig. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan je longitude 52.662786424871 (en) latitude 5.0708665548553 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Hoorn
In en rondom Hoorn bestaan mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Eventueel kan je via deze site er achter komen of er een huisnummer in Hoorn matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Hoorn?
In en rondom deze omgeving begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Je kunt denken aan o.a. Binnenstad, Venenlaan-kwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn 80, Bangert en Oosterpolder, Noord.




Alle plaatsen in deze gemeente