Postcode zoeken gemeente Rijssen-Holten

Rijssen-Holten hoort bij de gemeente Rijssen-Holten, rondom de streek Overijssel. De telefoonnummers beginnen hier met 0548. Het aantal inwoners bedraagt 37875. De hoofd-postcode van Rijssen-Holten is 7460. Via onze postcode zoeker ontdek je razendsnel iedere postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Hiervoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina ontdek je belangrijke data die betrekking hebben op Rijssen-Holten. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Start met de postcode (7460), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan HQ of misschien IN. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer. Op die manier achterhaal je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Check: maar een zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Bijv. Bosman afkomstig uit de gemeente Rijssen-Holten. Of check het adres van Kwikfit of een Architect of Docent.

Provincie Overijssel
Gemeente Rijssen-Holten
Online portaal gemeente http://www.rijssen-holten.nl/
Netnummer Rijssen-Holten 0548 (+31548)
Inwonersaantal van gemeente 37875
Postcode Rijssen-Holten (gemeente) 7460, 7461, 7462, 7463
Buurten en wijken Stad Rijssen, Stadsrand, Buitengebied Rijssen, Holten, Bedrijventerrein Holten, Buitengebied Holten, Bedrijventerrein Rijssen, Recreatiegebied De Borkeld
Omliggende plaatsen postcode-Ridderkerk, adres-Rhenen, omgeving-Rheden, gemeente-Reusel-De Mierden, Renswoude en postcodes-Renkum.

Alle postcodes in Rijssen-Holten

Wil jij weten wat de postcode is van Rijssen-Holten? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 7460, 7461, 7462, 7463. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Stad Rijssen, Stadsrand, Buitengebied Rijssen, Holten, Bedrijventerrein Holten, Buitengebied Holten, Bedrijventerrein Rijssen, Recreatiegebied De Borkeld. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina tref je een aantal vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de informatie die je hier vindt kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Overijssel.

Welke netnummer hoort bij Rijssen-Holten?
Het netnummer van Rijssen-Holten is 0548. Dit specifieke kengetal moet men toepassen om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0548 (+31548).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Rijssen-Holten. Het speuren naar postcode bij een adres in Rijssen-Holten is makkelijk. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan je longitude 52.306879823095 + latitude 6.5177142506688 aanwenden.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Rijssen-Holten
In de streek Rijssen-Holten leven mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Ook kan onze tool bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Rijssen-Holten past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Rijssen-Holten?
In en rondom dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Stad Rijssen, Stadsrand, Buitengebied Rijssen, Holten, Bedrijventerrein Holten, Buitengebied Holten, Bedrijventerrein Rijssen, Recreatiegebied De Borkeld.
Alle plaatsen in deze gemeente