Postcode zoeken gemeente Reusel-De Mierden

Reusel-De Mierden vinden we terug in de gemeente Reusel-De Mierden, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0497. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 12811. De 4-letterpostcode van Reusel-De Mierden is 5540. Via onze postcode zoeker raadpleeg je zonder problemen een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna lees je bruikbare gegevens die betrekking hebben op Reusel-De Mierden. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (5540), en completeer dit met de letters. Denk aan IK of misschien MH. Wat hierbij kan helpen is het straatnummer. Op deze wijze ontrafel je simpel en vlug de adresgegevens van een bepaalde postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht meer concreet en voeg ook een naam toe. Bijv. de Ruiter afkomstig uit de gemeente Reusel-De Mierden. Op zoek een McDonald’s of bijv. een Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Media adviesbureau.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Reusel-De Mierden
Gemeente website http://www.reuseldemierden.nl/
Netnummer Reusel-De Mierden 0497 (+31497)
Inwonertal gemeente 12811
Postcode Reusel-De Mierden (gemeente) 5540, 5541
Buurtschappen en wijken Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Renswoude, adres-Renkum, omgeving-Reimerswaal, gemeente-Raalte, Putten en postcodes-Purmerend.

Alle postcodes in Reusel-De Mierden

Wat is de postcode in Reusel-De Mierden? De database toont de volgende postcode(s): 5540, 5541. Voorts kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met alleen de postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Onderstaand formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Let op: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Reusel-De Mierden?
Het netnummer van Reusel-De Mierden is 0497. Dit regionummer moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0497 (+31497).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Reusel-De Mierden. Het zoeken van postcode bij een adres in Reusel-De Mierden is makkelijk. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet men longitude 51.357491579811 & latitude 5.1608200046861 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Reusel-De Mierden
In de regio Reusel-De Mierden gegeven zich mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Soms kan het zoekscript achterhalen welk huisnummer uit Reusel-De Mierden past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Reusel-De Mierden?
Dichtbij deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel.
Alle plaatsen in deze gemeente