Postcode zoeken gemeente Raalte

Raalte maakt onderdeel uit van de gemeente Raalte, rondom de streek Overijssel. Het kengetal is 0572. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 36700. De hoofd-postcode van Raalte is 8100. Op deze pagina raadpleeg je snel en gemakkelijk de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina bekijk je belangrijke gegevens over de plaats Raalte. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Open de query met de postcode-cijfers (8100), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Je kunt denken aan JN of wellicht NF. Gebruik bij voorkeur ook het straatnummer. Op deze wijze tref je gemakkelijk een adres bij een postcode. Nieuw: maak jouw zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Denk maar aan bijv. de Leeuw die woont in Raalte. Of vind een Avia of een Stedenbouwkundige of Deurwaarder.

Provincie Overijssel
Gemeente Raalte
Gemeente website http://www.raalte.nl/
Netnummer Raalte 0572 (+31572)
Aantal inwoners (gemeente) 36700
Postcode Raalte (gemeente) 8100, 8101, 8102, 8103
Wijken & buurten Raalte-Kern, Raalte-overig en buitengebied, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis
Dorpen en steden in de buurt postcode-Putten, adres-Purmerend, omgeving-Pijnacker-Nootdorp, gemeente-Pekela, Peel en Maas en postcodes-Papendrecht.

Alle postcodes in Raalte

Zoek jij een postcode in Raalte? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 8100, 8101, 8102, 8103. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Raalte-Kern, Raalte-overig en buitengebied, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode de wijk of straat achterhalen

FAQ

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de gegevens die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Overijssel.

Wat is het netnummer van Raalte?
Het netnummer van Raalte is 0572. Dit regionummer wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0572 (+31572).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Raalte. Het vinden van postcode bij een adres in Raalte is eenvoudig. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 52.391073025848 & latitude 6.2583959053185 gebruiken.

Kun jij omgekeerd zoeken in Raalte
In en rondom Raalte verblijven bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Wellicht kan jij aan de hand van onze service er achter komen welk huisnummer uit Raalte past bij deze inwoner.

Welke buurten vind jij in Raalte?
Dichtbij dit oord zijn veel buurten en wijken te vinden. Denk onder andere aan Raalte-Kern, Raalte-overig en buitengebied, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis.
Alle plaatsen in deze gemeente