Postcode zoeken gemeente Lopik

Lopik vinden we terug in de gemeente Lopik, en de provincie Utrecht. De telefoonnummers beginnen hier met 0348. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 14156. De eerste postcode van Lopik is 3410. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je zonder problemen de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina ontdek je handige informatie die te maken hebben met Lopik. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat kan! Voer de postcode in (3410), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn XS of misschien RC. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Op die manier ontrafel je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: zoek nog beter en zoek ook op achternaam. Dit kan zijn van der Berg uit Lopik. Of check het adres van Univé of bijv. een Apotheker of Software ontwikkelaar.

Provincie Utrecht
Gemeente Lopik
Website van de gemeente https://www.lopik.nl/
Netnummer Lopik 0348 (+31348)
Inwonersaantal van gemeente 14156
Postcode Lopik (gemeente) 3410, 3411
Wijken & buurten Lopik, Benschop en Polsbroek
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Loon op Zand, adres-Lochem, omgeving-Lisse, gemeente-Lingewaard, Lingewaal en postcodes-Leusden.

Alle postcodes in Lopik

Wat is de postcode in Lopik? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 3410, 3411. Tevens is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Lopik, Benschop en Polsbroek. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de getoonde info op deze pagina kan incorrect zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegebieden van Utrecht.

Welke netnummer hoort bij Lopik?
Het netnummer van Lopik is 0348. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Internationaal kan je deze gebruiken: 0348 (+31348).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Lopik. Het vinden van postcode bij een adres in Lopik is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet men longitude 51.980596049797 plus latitude 4.9540110675954 hanteren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Lopik
In de regio Lopik gegeven zich bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Eventueel kan jij aan de hand van onze service er achter komen welk huisnummer in Lopik past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Lopik?
In en rondom deze omgeving treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Lopik, Benschop en Polsbroek.
Alle plaatsen in deze gemeente